| problem z zalogowaniem ING mijn | 

| Autor | Wiadomość | 

| Dawkes Poczatkujacy

| 

|  Wysłany: Pią Sie 23, 2013 10:30 am   problem z zalogowaniem ING mijn |   
 |  
               | 
 |  
               | Witam, Wróciłem kilka dni temu do Polski. W holandii pracodawca zapewnił wszystko w tym założył holenderskie konto w ing, wszystko ok przelewy na czas itp. w holandii nie logowałem się na konto internetowe, tylko jak potrzebowałem kasy to bankomat albo płatność kartą. Pracodawca teraz przelał jeszcze resztę pieniędzy, a ja nie mogę zobaczyć ile, bo nie mogę zalogować się do ING.nl. GENERALNIE chodzi o to, że przy logowaniu prosi mnie o podanie kodu PAC - ten kod otrzymuje sms. Problem w tym, że numer telefonu holenderski przed wyjaazdem do Polski wyrzuciłem , nie był mi potrzebny, jest jakaś możliwość zmienić numer telefonu? Dodam, że w kopertach, które dostałem przy zakładaniu konta  nie mam żadnych numerów PAC i TAN. CO robić? pomożecie? pozdrawiam
 |  | 

|   |  | 

|   | 

| Gochna H   MODERATOR

Pomogła: 207 razy

|  | 

|   |  | 

|   | 

| mateuszxxl Poczatkujacy

| 

|  Wysłany: Pią Sie 23, 2013 10:55 am |   
 |  
               | 
 |  
               | edytowane 
 post nie ma nic wspolnego z tym tematem
 |  
				| Ostatnio zmieniony przez Gochna H Pią Sie 23, 2013 10:57 am, w całości zmieniany 1 raz |  | 

|   |  | 

|   | 

| vanrafell   Nieśmiały użytkownik

| 

|  Wysłany: Pią Sie 23, 2013 2:45 pm |   
 |  
               | 
 |  
               | Sprawa jest prosta jak konstrukcja młotka: 1. Musisz stawić się w filii ING i poprosić o zmianę numeru telefonu.
 2. Nie pamiętam dokładnie czy czekasz na kopertę czy zmienią "od kopa"
 3. Po zmianie numeru telefonu będziesz mógł zrobić przelewy, otrzymywać kody i wiele innych.
 Nie chcę Cię demotywować ale raczezj z Polski tego nie załatwisz.
 |  | 

|   |  | 

|   | 

| feel_x   Super gaduła
 feel_x

| 

|  Wysłany: Pią Sie 23, 2013 5:15 pm |   
 |  
               | 
 |  
               | Zeby zmienic numer telefonu musisz sie zalogowac bo dopiero wtedy na koncie mozesz zrobic zmiane,  wiec kolko sie zamyka. Tez mi sie wydaje ze tylko w oddziale banku mozesz to załatwić. |  
				| Ostatnio zmieniony przez feel_x Pią Sie 23, 2013 5:16 pm, w całości zmieniany 1 raz |  | 

|   |  | 

|   | 

| Bronka   Mega gaduła

Pomogła: 31 razy

| 

|  Wysłany: Sob Sie 24, 2013 7:13 am |   
 |  
               | 
 |  
               | Telefonicznie tez zalatwisz, numer do obslugi klienta:  0900 09 33 10 centow/1 minuta plus koszty Twojego tel. Musisz biec po reka karte, oprocz imienia i nazwiska, daty urodzenia i numera konta beda pytac o numer karty i date waznosci karty i zaraz wysla Ci nowe kody. |  
				| _________________ Fox- kolejny niechciany psiak do adopcji

https://www.olx.pl/oferta...html#eb5bd1b1c3
 |  | 

|   |  | 

|   | 

|  |