Adres korespondencyjny do zasiłku na mieszkaniu socjalnym |
Autor |
Wiadomość |
Rafał1984zrm
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Sty 30, 2015 2:20 am Adres korespondencyjny do zasiłku na mieszkaniu socjalnym
|
|
|
Witam
Mam takie pytanie.. Czy mogę podać mój adres jako korespondencyjny? Znajomi będą starali się o zasiłek z UWV. Czy jak podadzą mój adres, jako tylko korespondencyjny będę miał z tego tytułu jakieś nieprzyjemności?
Ci sami znajomi będą zakładali konto w banku... Czy jak podadzą moje dane adresowe, bank skontaktuje się z Belastingiem lub Gementee i ogę mieć przez to problemy, czy to będzie tylko informacja dla banku?
Pozdrawiam |
|
|
|
|
Panicelinka
MODERATOR panicelinka
Pomogła: 36 razy Dołączyła: 01 Kwi 2009 Posty: 2325
|
Wysłany: Pią Sty 30, 2015 11:47 am
|
|
|
Rafał1984zrm,
po lekturze twoich postow dochodze do wniosku ze znajomi mieszkaja u ciebie bez zgody spoldzielni
stad tez pomysl na udzielenie im zgody na to by poslugiwali sie twoim adresem zamieszkania ,
Cytat: | W ostatnim czasie nasilily sie znacznie kontrole u osob pobierajacych zasilki dla bezrobotnych..Jako reakcja na postepujaca recesje wzmozone dzialania oszczednosciowe pojawily sie takze w strukturach UWV.Jednym z podstawowych "narzedzi" sa scisle prowadzone statystyki na podstawie ktorych tworzony jest profil kandydata do kontroli.W przypadku kontroli w domu sprawdzane sa dotychczasowe dane ktore osoba skladajaca wniosek o zasilek przekazala do UWV,dotychczasowe solicytacje itd.Mozna nie zgodzic sie aby taka kontrola sie odbyla w takim przypadku UWV wysle wezwanie na kontrole do jednej z placowek. |
z tego tematu http://forum.niedziela.nl/viewtopic.php?p=236049
Rafał1984zrm napisał/a:
Cytat: | Ci sami znajomi będą zakładali konto w banku... Czy jak podadzą moje dane adresowe, bank skontaktuje się z Belastingiem lub Gementee i ogę mieć przez to problemy, |
tu chyba sam juz sobie odpowiedziales na pytanie |
|
|
|
|
|