NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Uszkodzenie szyby od kamienia na autostradzie
Autor Wiadomość
martin77 
Poczatkujacy

Wysłany: Śro Paź 05, 2016 7:27 pm   Uszkodzenie szyby od kamienia na autostradzie

Witam prosze o pomoc dzis na autostradzie jechal przede mna bus na autostradzie i niestety prawdopodobnie kamienie spod jego kol uszkodzily mi przednia szybe stalo to sie zaraz po tym ja wlaczylem sie do ruchu na autostradzie.Niestety pomimo moich usilnych prob zatrzymania busa nie udalo mi sie tego osiagnac ale nagralem i zrobilem zdjecia busa mam jego tablice rejestracyjna czy jest mozliwosc abym w jakis sposob mogl sciagnac ubezpieczenie za szkode kierowca dobrze wiedzial i slyszal o co mi chodzi bo rownolegle z nim jechalem i slyszal co do niego mowie.
W jaki sposob moge cos z tym fantem zrobic.

baileys 
MODERATOR
baileys

Pomogła: 83 razy
Wysłany: Śro Paź 05, 2016 7:57 pm   

martin77 napisał/a:
W jaki sposob moge cos z tym fantem zrobic.
tak mozesz zajechac do n Carglas podac nr swojej polisy ubezpieczeniowej i wymienic szybe . kierowca nie jest temu winien ze z pod jego kol wyleciak kamyczek i uszkodizl ci szybe , gdyby ci spadla czesc ladunku lub jakas czesc z jego auta to nie bylo problemu , a tak to mozesz jak masz czas i ochote sie pociagac z rijkwaterstaat bo to oni sa odpowiedzialni za drogi . Z gory mowie ze jak droga nie byla naprawde uszkodzona z jakich przyczyn np wypadek , mrozy to nie dostaniesz nic

martin77 
Poczatkujacy

Wysłany: Śro Paź 05, 2016 8:02 pm   

Dziekuje za odpowiedz
Pozdrawiam

Odpowiedz do tematu