moze ktos mial cos podobnego( guzki) |
Autor |
Wiadomość |
jolus83
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Gru 14, 2009 7:17 pm moze ktos mial cos podobnego( guzki)
|
|
|
Witam wszystkich serdecznie!Bardzo bym prosila o jakakolwiek porade moze akurat ktos z Was mial podobna sytuacje?Mianowicie chodzi mi o maly problem,ktory mnie bardzo zamartwia.Od niedawna zauwazylam na moich udach z tylu takie gulki jakby krosty ale bardziej przypominaly guzki.Myslalam poczatkowo,ze cos mnie pokasilo,ale po paru dniach zrobilo sie sine.Nie mam pojecia co to moze byc.Troche mnie pobolewa.Chcialabym zaznaczyc,ze pracuje w chlodnym miejscu i moze to jest spowodowane zimnem i jakims zapaleniem?Prosze o porade moze ktos mial cos podobnego.Z gory dziekuje i pozdrawiam.
Każdy ma prawo do szczęścia, ale nie każdy ma szczęście do prawa |
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Pon Gru 14, 2009 8:10 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR

Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
Wysłany: Pon Gru 14, 2009 8:06 pm
|
|
|
jolus83,
wejdz moze na jakies forum tematyczne , z poradami i odpowiedziami lekarskimi
poszukaj chocby w google.....
ja wpisalam i znalazlam akurat to....co wcale nie znaczy, ze chorujesz na to samo..,
Cytat: |
Duże, bolesne guzy, zwykle występują na podudziach, pojedyncze pojawiają się też na udach i przedramionach. Mogą towarzyszyć zakażeniom paciorkowcowym, sarkoidozie, chorobom zapalnym jelita grubego, zakażeniom grzybiczym, gruźlicy, zatruciom lekami |
http://www.poradnikzdrowi...kora_36651.html
najlepiej bedzie jak zadzwonisz do lekarza i umowisz sie na wizyte
|
_________________ http://www.siepomaga.pl/s/klikaj
( ͡° ͜ʖ ͡°). |
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Pon Gru 14, 2009 8:56 pm, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
andevi
Super gaduła
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 29 Wrz 2008 Posty: 326
|
Wysłany: Pon Gru 14, 2009 10:24 pm
|
|
|
A nie cierpialas nigdy na choroby zylne? Zapalenie zyl, zakrzepy itp.? Wyglada mi z opisu na zylaki. Idz koniecznie do lekarza, moze nie wolno Ci pracowac na stojaco. |
|
|
|
|
|
|