| LEBARA ostrzezenie. | 

| Autor | Wiadomość | 

| anna Nieśmiały użytkownik

| 

|  Wysłany: Pią Lip 18, 2008 5:54 pm   LEBARA ostrzezenie. |   
 |  
               | 
 |  
               | Witajcie. Chcialam was ostrzec przed ta firma. Obecnie zostalam oszukana przez LEBARE na okolo 50 do 60 EUR. Piniadze poprostu znikaly z konta. Oczywiscie probowali mi wcisnac kit ze wyslalam sms po dzwonki lub cos w tym rodzaju. Jest to naturalnie nieprawda, a pieniadze sobie znikaly nawet jak nie dzwonilam i nie wysylalam smsow. Skontrolujcie czy u was sie nie dzieje podobnie. Sprawdzcie ile macie kasy na koncie, nastepnie wylaczcie tel i wlaczcie go spowrotem i znowu sprawdzcie stan konta, mi w ten wlasnie sposob znikaly pieniadze. Zwykli zlodzieje, nic wiecej nie moge napisac, bo brak mi slow, a nie mam ochoty na przklinanie.
 Mam nadzieje ze zadnego z was to nie spotkalo.
 pozdrawiam Ania
 |  | 

|   |  | 

|   | 

| xenon   Super gaduła

| 

|  Wysłany: Nie Lip 20, 2008 4:08 pm |   
 |  
               | 
 |  
               | Witam.Mi w dodatku biorą kase jak dzwonie do Polski i nikt nie odbiera np. 30s. sygnał i płace jak za rozmowe.   |  | 

|   |  | 

|   | 

| Coccolinco   Super gaduła

| 

|  Wysłany: Nie Lip 20, 2008 4:28 pm |   
 |  
               | 
 |  
               | Zmienic na GT   |  | 

|   |  | 

|   | 

| ohmin   Gaduła

| 

|  Wysłany: Nie Lip 20, 2008 5:36 pm |   
 |  
               | 
 |  
               | Coccolinco, Jaśniej proszę. ::D:D |  | 

|   |  | 

|   | 

| mpiotrek   Poczatkujacy

| 

|  Wysłany: Pon Lip 21, 2008 11:19 am |   
 |  
               | 
 |  
               | Ja tam polecam albo Lycamobile: 1. Rozmowy tańsze niż w Lebara
 2. Pomiędzy użytkownikami Lycamobile rozmowa do 30 min za free (tylko się płaci za rozpoczęcie połączenia)
 3. 50% doładowania gratis
 4. na stronie http://www.polskalyca.nl/ możliwość wygrania 500 Euro doładowania

albo Vectone mobile
 1. Rozmowy w cenie takiej jak Lyca
 2. Pomiędzy użytkownikami  rozmowa do 10 min za free (tylko się płaci za rozpoczęcie połączenia)
 3. 100% doładowania gratis (10 euro= 20 euro na rozmowy)
 4. Połączenia przychodzące w roamingu (każde do 10 miinut) w 100 krajach w tym Polsce są darmowe!
 5. Darmowa karta sim na stronie www.vectonemobile.nl

Pozdrawiam
 |  
				| Ostatnio zmieniony przez mpiotrek Pon Lip 21, 2008 11:19 am, w całości zmieniany 1 raz |  | 

|   |  | 

|   | 

| Coccolinco   Super gaduła

| 

|  Wysłany: Wto Lip 22, 2008 12:53 pm |   
 |  
               | 
 |  
               | ohmin: GT Mobile, podobno ma zastapic Lyce   |  | 

|   |  | 

|   | 

| Piranha   Poczatkujacy

| 

|  Wysłany: Śro Lip 23, 2008 9:01 am |   
 |  
               | 
 |  
               | LEBARA to totalny szajs, ale LYCA tez nie jest idealna. Kiedy dzwonie do Polski na komorke, czesto nawiazuje polaczenie, zaczyna mi zzerac kase, a ja nie slysze mojego rozmowcy. Musze sie rozlaczyc i wykrecic numer jeszcze raz. Czesto zamiast rozmowcy slysze komunikaty sieciowe polskich operatorow. Nastepne 28 centow poszlo sie ..... a ja i tak musze wykrecic numer jeszcze raz, i jeszcze raz zaplacic za polaczenie. |  | 

|   |  | 

|   | 

| sylart   Nieśmiały użytkownik

Pomogła: 1 raz

| 

|  Wysłany: Śro Lip 23, 2008 8:34 pm |   
 |  
               | 
 |  
               | Witam 
 Od jakiegoś czasu korzystam z GT Mobile i polecam. Nie wiem jak teraz, ale przy ładowaniu dostawałam 100% i telefonuję tylko na komórki do Polski i rozmawiam i rozmawiam. Polecam.

Pozdrowienia
 |  | 

|   |  | 

|   | 

| Walassss   Poczatkujacy
 d(-_-)b

| 

|  Wysłany: Pon Lip 28, 2008 11:53 pm |   
 |  
               | 
 |  
               |  	  | mpiotrek napisał/a: |  	  | Vectone mobile | 
 A jak jest z polaczeniami wap itd?
 |  
				| _________________ 
  |  | 

|   |  | 

|   | 

| Jolus   Poczatkujacy
 Jola

| 

|  Wysłany: Śro Lip 30, 2008 7:28 pm |   
 |  
               | 
 |  
               | mam pytanie. czy ktos wie jakiej firmy karty telefoniczne sa najlepsze , jak dzwonie z telefonu stacjonarnego z holandii do polski tez na stacjonarny,. dzisiaj kupilam karte firmy Cobra mialam miec 1000 minut . rozmawialam 45 minut a zjadlo mi 500 minut. dzieki za odpowiedz
 |  | 

|   |  | 

|   | 

| astynka   Nieśmiały użytkownik

Pomogła: 1 raz

| 

|  Wysłany: Pią Sie 01, 2008 8:59 pm |   
 |  
               | 
 |  
               | mój chłopak maił podobną sytuacje z Lebarą ;/ ładował konto i trochę smsów wysłał i bach po karcie  no chyba, że teraz w Lebarze zwiększyli stawkę za smsa po 3 euro to się zgodzę i się nie dziwie czemu mu karta za 10 euro szła w dwa dni ;/ Teraz oboje mamy Lyce i jesteśmy zadowoleni   |  
				| _________________ Niebo ogarnia tych, co odeszli...
 |  | 

|   |  | 

|   | 

| Abedin   Poczatkujacy

| 

|  Wysłany: Nie Sie 03, 2008 8:49 am |   
 |  
               | 
 |  
               |  	  | Jolus napisał/a: |  	  | mam pytanie. czy ktos wie jakiej firmy karty telefoniczne sa najlepsze , jak dzwonie z telefonu stacjonarnego z holandii do polski tez na stacjonarny,. dzisiaj kupilam karte firmy Cobra mialam miec 1000 minut . rozmawialam 45 minut a zjadlo mi 500 minut. dzieki za odpowiedz
 | 

Najtaniej wychodzi dzwonienie ze stacjonarnego na stacjonarny przez specjalny numer 0900???? czasami naet jest za 1 cent za minute plus 5 centów za rozpoczęcie rozmowy . Niestety nie pamietam w tej chwili tego numeru bo dawno nie korzystałem no  po za tym one sie co jakis czas zmieniaja. może ktos na forum bedzie wiedział jaki jest na teraz.
 |  | 

|   |  | 

|   | 

| Wojtek1976   Poczatkujacy

| 

|  Wysłany: Nie Sie 14, 2011 7:31 pm   VECTONE MOBILE OSZUŚCI!!! |   
 |  
               | 
 |  
               | Witam wszystkich! Chciałbym opisać Wam co mi się przytrafiło z tą nową siecią.
 Otóż dnia 02.08.2011 kupiłem 2 karty doładowujące, każdą za 10 euro.
 1. Nr: 8839214006 - serienummer: 0000024622593716,
 2. Nr: 0126328048 - serienummer: 0000024622593683,
 Kupiłem je na stacji BP:
 BP Charlois 2 Zuidzijde
 Groenekruisweg 380
 3088 NB ROTTERDAM.
 Pracownik stacji wydrukował je przy mnie z terminala. Zaraz po zakupie chciałem doładować telefon jedną z nich.... i dostałem wiadomość: "Top up is Failed: Voucher is Used"! Wraz z kasjerem próbowaliśmy doładować drugą kartą i to samo! Po 15 min jednak doładowało mi się konto ale tylko za jedną kartę. Przez dwa tygodnie dzień w dzień dzwoniłem do Customer Service by wyjaśnić sprawę, za każdym razem rozmawiałem z inną osobą, wysłałem 2 maile z reklamacją, parokrotnie kazali mi czekać na telefonie tak długo aż połączenie samo się rozłączało. Do dzisiejszego dnia nie doładowali mi konta, nie wyjaśnili sprawy, umywają ręce. A spróbujcie zadzwonić z jakimś problemem w sobotę he he.. odbiera kobieta (chyba sprzątaczka) która próbuje mówić po angielsku. Kabaret.
 Oczywiście mam oryginalne vouchery i rachunek z BP. Chętnie bym się spotkał z tymi niekompetentnymi złodziejami w sądzie. Tak dla zasady. Pozdrawiam wszystkich i stanowczo NIE POLECAM tej szemranej sieci.
 |  | 

|   |  | 

|   | 

|  |