| Przesunięty przez: Gochna H Nie Paź 24, 2010 11:27 am
 | Podrywa mnie facet. | 

| Autor | Wiadomość | 

| aknairam   Gaduła nad gadułami :-)
 mari(an)ka

Pomogła: 9 razy

| 

|  Wysłany: Czw Paź 28, 2010 3:32 pm |   
 |  
               | 
 |  
               | grzybu Ty to masz szczescie ! Ja myslałam o molestowaniu jak mnie mnie facet zaczepiał ,a on mi qrwa torebke ukradł !   |  
				| Ostatnio zmieniony przez aknairam Czw Paź 28, 2010 8:35 pm, w całości zmieniany 1 raz |  | 

|   |  | 

|   | 

| rafjen   Poczatkujacy
 Raf

| 

|  Wysłany: Pią Lis 05, 2010 2:20 pm |   
 |  
               | 
 |  
               | no to masz problem |  | 

|   |  | 

|   | 

| dorota-ol   Gaduła
 dorota-ol

Pomogła: 1 raz

| 

|  Wysłany: Pią Lis 05, 2010 3:31 pm |   
 |  
               | 
 |  
               | Powiem Wam, że ciężko jest jak się ktoś zakocha bez wzajemności, dwa obydwu stron pewnie jest to kłopotliwe, jako nastolatkowie, każdy z nas pewnie przeżył miłostki, w różny sposób, ja z doświadczenia wiem, że lepiej jest to w miarę szybko załatwić, np. rozmową, niż przeciągać, i raczej na stopie kumpleskiej niż wrogiej. Powiedz koledze, że jest Ci przykro ale nie odwzajemnisz jego umizgów i że on tarci czas. 
   |  | 

|   |  | 

|   | 

| carramba   Poczatkujacy

| 

|  Wysłany: Wto Lis 16, 2010 10:08 am   odp |   
 |  
               | 
 |  
               | powiedz mu ze jestes zakochany w swojej dziewczynie, nawet jak jej nie masz. |  
				| Ostatnio zmieniony przez carramba Wto Lis 16, 2010 10:08 am, w całości zmieniany 1 raz |  | 

|   |  | 

|   | 

| chris-nb   Nieśmiały użytkownik

| 

|  Wysłany: Śro Lis 17, 2010 4:09 pm |   
 |  
               | 
 |  
               | odnosze wrazenie, iz ten temat jest swego rodzaju prowokacja, a ta sytuacja w ogole nie miala miejsca. |  | 

|   |  | 

|   | 

| 

|  Wysłany: Czw Lis 18, 2010 9:51 am   takie |   
 |  
               | 
 |  
               | takie sytuacje maja miejsce znacznie czesciej niz myslicie. tylko wiekszosc Polakow nigdy by sie do nich nie przyznala, bo niestety Polska nie slynie z toleracncji mniejszosci seksualnych a razcej z homofobii... |  | 

|   |  | 

|   | 

| Winter   Gaduła nad gadułami :-)

| 

|  Wysłany: Czw Lis 18, 2010 10:17 am |   
 |  
               | 
 |  
               | I nie tylko Polacy, masa Holendrów sama śmieje się z pedałków, bo to nie oni ich chcieli, a lewacki rząd. |  | 

|   |  | 

|   | 

| 

|  Wysłany: Pią Lis 19, 2010 1:35 pm |   
 |  
               | 
 |  
               |  	  | Winter napisał/a: |  	  | I nie tylko Polacy, masa Holendrów sama śmieje się z pedałków, bo to nie oni ich chcieli, a lewacki rząd. | 

o homofobach mowa...
 |  | 

|   |  | 

|   | 

| jso   Gaduła nad gadułami :-)

| 

|  Wysłany: Nie Lis 21, 2010 7:42 am   Re: takie |   
 |  
               | 
 |  
               |  	  | carramba napisał/a: |  	  | niestety Polska nie slynie z toleracncji mniejszosci seksualnych a razcej z homofobii... | 

"Niestety" albo i "stety". Ta tolerancja wg mnie jest wpojona przez inżynierię społeczną, przez co czasami są to nie ich własne poglądy. Utwierdza mnie w przekonaniu to, że ze znajomych mi Holendrów z transwestyty w naszym otoczeniu to przede wszystkim Holendrzy się głośno nabijają (oczywiście nie przy nim). Pewnie dlatego, że Holendrzy też są wychowywani w duchu rozdmuchanego ego ("ik" jest najważniejsze), dlatego trudniej im utrzymać język za zębami i dają częściej upust swojej pogardzie obnażając sztuczność tej tolerancji. Dodatkowym argumentem za tą tezą jest, że "homofobia" (nie lubię tego słowa, bo fobia to chorobliwy strach, a tu przecież mowa o niechęci, a nie strachu) jest powszechna w tych krajach, w których nie prowadzono kampanii na rzecz homotolerancji. Stąd wniosek - homotolerancja jest wynikiem inżynierii społeczeństwa, a nie samodzielną i spontaniczną postawą.
 |  
				| _________________ Dumny Polak
 |  | 

|   |  | 

|   | 

| 

|    Wysłany: Nie Lis 21, 2010 12:41 pm   kazdy |   
 |  
               | 
 |  
               | ma prawo do wyrazania swojej opinii, nawet jezeli jest to osmieszanie innych. to nie inzynieria spoleczenstwa, ale demokracja.
 |  | 

|   |  | 

|   | 

| iwon3010   iwon3010

| 

|  Wysłany: Wto Gru 14, 2010 11:44 am |   
 |  
               | 
 |  
               | Jak dla mnie to sobie jaja z chłopaka robicie ,nie tak dawno znajomy  po roku przebywania z takimi własnie zachowaniami ze strony Geja stwierdził ze on jednak woli chłopców w wieku 34lat  doszedł do takiego wniosku .Zostawiając żone i dwójke dzieci dla faceta .I niepowieci mi ze swiat pada na pysk albo inaczej ,niektórym odbija palma z dala od domu i rodziny ,czuje sie samotny ,niema kto go pocieszyc ,znajdxzie sie taki jeden i piorytety w łep dostaja ,zmienia sie wszystko |  | 

|   |  | 

|   | 

| 

|  Wysłany: Wto Gru 14, 2010 4:40 pm |   
 |  
               | 
 |  
               |  	  | iwon3010 napisał/a: |  	  | Jak dla mnie to sobie jaja z chłopaka robicie ,nie tak dawno znajomy  po roku przebywania z takimi własnie zachowaniami ze strony Geja stwierdził ze on jednak woli chłopców w wieku 34lat  doszedł do takiego wniosku .Zostawiając żone i dwójke dzieci dla faceta .I niepowieci mi ze swiat pada na pysk albo inaczej ,niektórym odbija palma z dala od domu i rodziny ,czuje sie samotny ,niema kto go pocieszyc ,znajdxzie sie taki jeden i piorytety w łep dostaja ,zmienia sie wszystko | 

mi sie wydaje, ze to nie tak. priorytety... hmmm. napewno pozostaly te same. ale tu pewnie gosc "wyszedl z szafy" jak to holendrzy mowia. poczul ze to jest to. a kazda decyzja kosztuje....i niesie ze soba konsekwencje.
 |  | 

|   |  | 

|   | 

| lusia0101   Gaduła nad gadułami :-)
 UWAGA! Dyslektyk!

Pomogła: 6 razy

| 

|  Wysłany: Wto Gru 14, 2010 5:18 pm   Re: Podrywa mnie facet. |   
 |  
               | 
 |  
               |  	  | grzybu napisał/a: |  	  | W mojej pracy cały czas doczepia się do mnie jeden koleś(jest gejem, holendrem), cały czas gapi się na mnie, na moją dupę itd. ja przenoszę wózki a on podchodzi do mnie od tyłu i mnie gila (jeszcze za tyłek na szczęście mnie nie chwycił) Grzecznie mu powiedziałem, że ja jestem hetero ale on i tak dalej swoje. Głupio się z tym czuję, jakieś porady ? bo jeszcze nigdy nie miałem takiej sytuacji... | 

Nastepnym razem jak do ciebie podejdzie powiedz mu grzecznie - nie dziekuje nie przepadam za kakao.
   |  
				| _________________ Pomagam w miare mozliwosci
   |  | 

|   |  | 

|   | 

| jso   Gaduła nad gadułami :-)

| 

|  Wysłany: Pią Gru 17, 2010 10:35 pm |   
 |  
               | 
 |  
               | Albo zrób jeszcze inaczej. Powiedz mu "Super z ciebie facet. Poznanie ciebie odmieniło moje życie, świetnie mi się z tobą rozmawia, tak jakbyśmy się znali od zawsze. Pewnie nie możesz się opędzić od innych facetów... dlatego powinniśmy pozostać przyjaciółmi  " |  
				| _________________ Dumny Polak
 |  | 

|   |  | 

|   | 

|  |