Przesunięty przez: Gochna H Nie Paź 24, 2010 12:27 pm |
Podrywa mnie facet. |
Autor |
Wiadomość |
aknairam
Gaduła nad gadułami :-) mari(an)ka

Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Wrz 2008 Posty: 409 Skąd: śląskie
|
Wysłany: Czw Paź 28, 2010 4:32 pm
|
|
|
grzybu Ty to masz szczescie ! Ja myslałam o molestowaniu jak mnie mnie facet zaczepiał ,a on mi qrwa torebke ukradł ! |
Ostatnio zmieniony przez aknairam Czw Paź 28, 2010 9:35 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
rafjen
Poczatkujacy Raf
Wiek: 44 Dołączył: 12 Lis 2008 Posty: 35 Skąd: Zoetermeer
|
Wysłany: Pią Lis 05, 2010 2:20 pm
|
|
|
no to masz problem |
|
|
|
|
dorota-ol
Gaduła dorota-ol
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 16 Lip 2009 Posty: 123 Skąd: Den Haag
|
Wysłany: Pią Lis 05, 2010 3:31 pm
|
|
|
Powiem Wam, że ciężko jest jak się ktoś zakocha bez wzajemności, dwa obydwu stron pewnie jest to kłopotliwe, jako nastolatkowie, każdy z nas pewnie przeżył miłostki, w różny sposób, ja z doświadczenia wiem, że lepiej jest to w miarę szybko załatwić, np. rozmową, niż przeciągać, i raczej na stopie kumpleskiej niż wrogiej. Powiedz koledze, że jest Ci przykro ale nie odwzajemnisz jego umizgów i że on tarci czas.
|
|
|
|
|
carramba
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Lis 16, 2010 10:08 am odp
|
|
|
powiedz mu ze jestes zakochany w swojej dziewczynie, nawet jak jej nie masz. |
Ostatnio zmieniony przez carramba Wto Lis 16, 2010 10:08 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
chris-nb
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Śro Lis 17, 2010 4:09 pm
|
|
|
odnosze wrazenie, iz ten temat jest swego rodzaju prowokacja, a ta sytuacja w ogole nie miala miejsca. |
|
|
|
|
carramba
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Lis 18, 2010 9:51 am takie
|
|
|
takie sytuacje maja miejsce znacznie czesciej niz myslicie. tylko wiekszosc Polakow nigdy by sie do nich nie przyznala, bo niestety Polska nie slynie z toleracncji mniejszosci seksualnych a razcej z homofobii... |
|
|
|
|
Winter
Gaduła nad gadułami :-)
Pomógł: 1 raz Dołączył: 01 Sie 2009 Posty: 453 Skąd: Rotterdam
|
Wysłany: Czw Lis 18, 2010 10:17 am
|
|
|
I nie tylko Polacy, masa Holendrów sama śmieje się z pedałków, bo to nie oni ich chcieli, a lewacki rząd. |
|
|
|
|
carramba
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Lis 19, 2010 1:35 pm
|
|
|
Winter napisał/a: | I nie tylko Polacy, masa Holendrów sama śmieje się z pedałków, bo to nie oni ich chcieli, a lewacki rząd. |
o homofobach mowa... |
|
|
|
|
jso

Pomógł: 15 razy Dołączył: 30 Wrz 2007 Posty: 963 Skąd: Amsterdam
|
Wysłany: Nie Lis 21, 2010 7:42 am Re: takie
|
|
|
carramba napisał/a: | niestety Polska nie slynie z toleracncji mniejszosci seksualnych a razcej z homofobii... |
"Niestety" albo i "stety". Ta tolerancja wg mnie jest wpojona przez inżynierię społeczną, przez co czasami są to nie ich własne poglądy. Utwierdza mnie w przekonaniu to, że ze znajomych mi Holendrów z transwestyty w naszym otoczeniu to przede wszystkim Holendrzy się głośno nabijają (oczywiście nie przy nim). Pewnie dlatego, że Holendrzy też są wychowywani w duchu rozdmuchanego ego ("ik" jest najważniejsze), dlatego trudniej im utrzymać język za zębami i dają częściej upust swojej pogardzie obnażając sztuczność tej tolerancji. Dodatkowym argumentem za tą tezą jest, że "homofobia" (nie lubię tego słowa, bo fobia to chorobliwy strach, a tu przecież mowa o niechęci, a nie strachu) jest powszechna w tych krajach, w których nie prowadzono kampanii na rzecz homotolerancji. Stąd wniosek - homotolerancja jest wynikiem inżynierii społeczeństwa, a nie samodzielną i spontaniczną postawą. |
_________________ Dumny Polak |
|
|
|
|
carramba
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Lis 21, 2010 12:41 pm kazdy
|
|
|
ma prawo do wyrazania swojej opinii, nawet jezeli jest to osmieszanie innych.
to nie inzynieria spoleczenstwa, ale demokracja. |
|
|
|
|
iwon3010
iwon3010
|
Wysłany: Wto Gru 14, 2010 11:44 am
|
|
|
Jak dla mnie to sobie jaja z chłopaka robicie ,nie tak dawno znajomy po roku przebywania z takimi własnie zachowaniami ze strony Geja stwierdził ze on jednak woli chłopców w wieku 34lat doszedł do takiego wniosku .Zostawiając żone i dwójke dzieci dla faceta .I niepowieci mi ze swiat pada na pysk albo inaczej ,niektórym odbija palma z dala od domu i rodziny ,czuje sie samotny ,niema kto go pocieszyc ,znajdxzie sie taki jeden i piorytety w łep dostaja ,zmienia sie wszystko |
|
|
|
|
carramba
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Gru 14, 2010 4:40 pm
|
|
|
iwon3010 napisał/a: | Jak dla mnie to sobie jaja z chłopaka robicie ,nie tak dawno znajomy po roku przebywania z takimi własnie zachowaniami ze strony Geja stwierdził ze on jednak woli chłopców w wieku 34lat doszedł do takiego wniosku .Zostawiając żone i dwójke dzieci dla faceta .I niepowieci mi ze swiat pada na pysk albo inaczej ,niektórym odbija palma z dala od domu i rodziny ,czuje sie samotny ,niema kto go pocieszyc ,znajdxzie sie taki jeden i piorytety w łep dostaja ,zmienia sie wszystko |
mi sie wydaje, ze to nie tak. priorytety... hmmm. napewno pozostaly te same. ale tu pewnie gosc "wyszedl z szafy" jak to holendrzy mowia. poczul ze to jest to. a kazda decyzja kosztuje....i niesie ze soba konsekwencje. |
|
|
|
|
lusia0101
Gaduła nad gadułami :-) UWAGA! Dyslektyk!

Pomogła: 6 razy Wiek: 42 Dołączyła: 17 Lut 2009 Posty: 500 Skąd: Drenthe
|
Wysłany: Wto Gru 14, 2010 5:18 pm Re: Podrywa mnie facet.
|
|
|
grzybu napisał/a: | W mojej pracy cały czas doczepia się do mnie jeden koleś(jest gejem, holendrem), cały czas gapi się na mnie, na moją dupę itd. ja przenoszę wózki a on podchodzi do mnie od tyłu i mnie gila (jeszcze za tyłek na szczęście mnie nie chwycił) Grzecznie mu powiedziałem, że ja jestem hetero ale on i tak dalej swoje. Głupio się z tym czuję, jakieś porady ? bo jeszcze nigdy nie miałem takiej sytuacji... |
Nastepnym razem jak do ciebie podejdzie powiedz mu grzecznie - nie dziekuje nie przepadam za kakao. |
_________________ Pomagam w miare mozliwosci |
|
|
|
|
jso

Pomógł: 15 razy Dołączył: 30 Wrz 2007 Posty: 963 Skąd: Amsterdam
|
Wysłany: Pią Gru 17, 2010 10:35 pm
|
|
|
Albo zrób jeszcze inaczej. Powiedz mu "Super z ciebie facet. Poznanie ciebie odmieniło moje życie, świetnie mi się z tobą rozmawia, tak jakbyśmy się znali od zawsze. Pewnie nie możesz się opędzić od innych facetów... dlatego powinniśmy pozostać przyjaciółmi " |
_________________ Dumny Polak |
|
|
|
|
|