NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
"ile osob wykonuje swoja prace zgodnie ze swoja pasja ?
Autor Wiadomość
baba jaga 
Gaduła nad gadułami :-)

Pomogła: 16 razy
Wysłany: Czw Maj 08, 2008 8:52 pm   

Ahahahaha Kochani .....Jak bedziecie przykładnie z pasja pracowac osiem godzin dziennie, moze wam się kiedys uda zostac kierownikiem i pracowac dwanascie.....ahahahahaa :091:

Odpowiedzcie sobie na takie pytanie...."Co jest wazniejsze pasja i sukces czy pracowitość i pieniazki? Bo ja nadal nie wiem ....co ważniejsze jest w rowerze: przednie czy tylne koło?" :031:

PZDR

mroweczka 
Gaduła

Pomogła: 2 razy
Wysłany: Pią Maj 09, 2008 9:00 pm   

Tylne bo na nie jest naped....jak masz troche sily to udzwigniesz rame i dajesz czadu....na przednim nieda rady :D

Pozdrawiam
You can't see me
You can try all you can
But you'll never defeat me!

ulcia_h 
Nieśmiały użytkownik

Wysłany: Pią Maj 09, 2008 10:30 pm   

A co z pedalami?Bez nich to bedzie hulajnoga. :026:

Justine 
Super gaduła

Pomogła: 3 razy
Wysłany: Pią Maj 09, 2008 11:20 pm   

ajax4ever napisał/a:
Fajnie, że są jednak osoby, które wykonują swoją pracę z pasja, ale może pochwalicie się co takiego interesującego (dla Was a może i innych) robicie? :) Bo wydaję mi się, że miedzy innymi o tym w temacie chodzi.

Czy mylę się Justine? :029:

Pewnie, pewnie :)
Az sie milo czyte niektore posty! W koncu, nie wszyscy przyjechali tu na szparagi ;)

baba jaga napisał/a:
Co jest wazniejsze pasja i sukces czy pracowitość i pieniazki?

Mozna pracować z pasją i być pracowitym ;) Jak się jest pracowitym to się odnosi sukces oczywiście sukces jest największy, gdy swoją pracę się lubi. A jak się odniesie sukces to i będą pieniążki :D

2+2 = 4

Żeby to było takie proste :) Ważne, żeby mieć określone cele i do nich dążyć.
Ostatnio zmieniony przez Justine Pią Maj 09, 2008 11:21 pm, w całości zmieniany 2 razy  

mroweczka 
Gaduła

Pomogła: 2 razy
Wysłany: Sob Maj 10, 2008 8:48 am   

ulcia_h napisał/a:
A co z pedalami?Bez nich to bedzie hulajnoga. :026:

mowa byla tylko o kole.....no ale bez pedalow tez ani rusz :D
You can't see me
You can try all you can
But you'll never defeat me!

baba jaga 
Gaduła nad gadułami :-)

Pomogła: 16 razy
Wysłany: Sob Maj 10, 2008 11:01 am   

Taaaa wymienmy pokolei wszystkie czesci rowera byc moze Baba Jaga otrzyma odpowiedz, gdzie chodzilo ogolnie jej w tej zartobliwej sentencji tylko o kola....

Z pospiechu i zlosliwosci zapomnialyscie sie panny wypowiedziec w temacie " Ile osob wykonuje swoja prace zgodnie ze swoja pasja" ,bo watek ten nie brzmi " Kto zna najwiecej czesci rowerowych"....?Czy byc moze sie myle... :031:

PZDR

Gochna H 
MODERATOR

Pomogła: 207 razy
Wysłany: Sob Maj 10, 2008 11:41 am   

Cytat:
bo watek ten nie brzmi " Kto zna najwiecej czesci rowerowych"....?Czy byc moze sie myle
nie... nie mylisz sie temat dotyczy zupelnie innej sprawy.....wiec prosze nie robcie tu offtopica....

ulcia_h 
Nieśmiały użytkownik

Wysłany: Sob Maj 10, 2008 3:35 pm   

Ja akurat nie widze tu zadnej zlosliwosci, ani tez nie pisalam tego w pospiechu.Wypowiedzialm sie wczesniej na temat wyboru kierunku studiow, na temat pracy sie nie wypowiem bo nie pracuje.A i panna dawno tez nie jestem.

nelly 
Super gaduła
Pani Viking :)

Wysłany: Śro Maj 14, 2008 2:01 am   

linkus napisał/a:
Z tego co zdazylem sie tu na forum zorientowac to nawiecej na forum udzielaja sie Panie ktore maja mezow Holendrow , czyli siedza w domu i sie nudza

Bardzo mi milo. Super stereotyp :043: A dlaczego taki osad? To, ze sie ma dostep do internetu 24h na dobe to oznacza, ze nie ma sie pracy, siedzi sie w domu i sie nudzi? Ja nie jestem codziennie na forum, odpowiadam tylko na niektore posty, nie czytam wszystkich bo naprawde czasu na to nie ma, a mimo to juz mam ponad 280 postow i status "super gaduly". :083: Ale czy to oznacza, ze sie nudze, nie mam co robic i siedze w domu? Uogolnianie, uogolnianie - jaz zwykle... :079:

Gdybysmy poszli dalej tym tropem: Siedziec w domu przy komputerze znaczy = sie nudzic? :082: Jak ja bym chciala odrobine nudy zasmakowac! :029:

No i dlaczego uwazasz, ze majac meza Holendra kobieta juz jest kura domowa? Bo to wynika z wypowiedzi... Co za bzdura...

Tak na marginesie istnieje cos takiego jak freelance, wiec mam ta wygode, ze moge czas sobie zaplanowac. :033: Fizycznie pracowac nie moge i tak (choroba), ale czy to mnie zaraz robi kura domowa? :081: Pozostaje mi komputer, tablet i wyobraznia, a nie tyranie w szparagach, no ale widac od razu "Holendra podlapalam, siedze w domu, sie nudze..." :082:

[ Dodano: Sro Maj 14, 2008 2:06 am ]
ajax4ever napisał/a:
linkus napisał/a:

Jednak jestem realista i wiem ze wiekszosc Polakow ma przekichane w Holandii ! :039:

Uhm, to jest raczej nie do podważenia... :083:

Tu tez sie zgodze. :027: Nie tylko chodzi o prace, ale takze o warunki mieszkaniowe jakie zapewniaja pewne biura posrednictwa :083:
Ostatnio zmieniony przez nelly Śro Maj 14, 2008 2:04 am, w całości zmieniany 1 raz  

Odpowiedz do tematu