"ile osob wykonuje swoja prace zgodnie ze swoja pasja ? |
Autor |
Wiadomość |
baba jaga
Gaduła nad gadułami :-)

Pomogła: 16 razy Dołączyła: 03 Gru 2007 Posty: 466 Skąd: Z klanu Nosferatu
|
Wysłany: Czw Maj 08, 2008 8:52 pm
|
|
|
Ahahahaha Kochani .....Jak bedziecie przykładnie z pasja pracowac osiem godzin dziennie, moze wam się kiedys uda zostac kierownikiem i pracowac dwanascie.....ahahahahaa
Odpowiedzcie sobie na takie pytanie...."Co jest wazniejsze pasja i sukces czy pracowitość i pieniazki? Bo ja nadal nie wiem ....co ważniejsze jest w rowerze: przednie czy tylne koło?"
PZDR |
|
|
|
|
mroweczka
Gaduła

Pomogła: 2 razy Wiek: 39 Dołączyła: 18 Cze 2007 Posty: 192 Skąd: Loenen aan de Vecht
|
Wysłany: Pią Maj 09, 2008 9:00 pm
|
|
|
Tylne bo na nie jest naped....jak masz troche sily to udzwigniesz rame i dajesz czadu....na przednim nieda rady
Pozdrawiam |
_________________ You can't stop me
You can't break me
You can't reach me
You can't see me
You can try all you can
But you'll never defeat me! |
|
|
|
|
ulcia_h
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Pią Maj 09, 2008 10:30 pm
|
|
|
A co z pedalami?Bez nich to bedzie hulajnoga. |
|
|
|
|
Justine
Super gaduła

Pomogła: 3 razy Dołączyła: 03 Cze 2007 Posty: 209 Skąd: Eindhoven
|
Wysłany: Pią Maj 09, 2008 11:20 pm
|
|
|
ajax4ever napisał/a: | Fajnie, że są jednak osoby, które wykonują swoją pracę z pasja, ale może pochwalicie się co takiego interesującego (dla Was a może i innych) robicie? Bo wydaję mi się, że miedzy innymi o tym w temacie chodzi.
Czy mylę się Justine?
|
Pewnie, pewnie
Az sie milo czyte niektore posty! W koncu, nie wszyscy przyjechali tu na szparagi
baba jaga napisał/a: | Co jest wazniejsze pasja i sukces czy pracowitość i pieniazki? |
Mozna pracować z pasją i być pracowitym Jak się jest pracowitym to się odnosi sukces oczywiście sukces jest największy, gdy swoją pracę się lubi. A jak się odniesie sukces to i będą pieniążki
2+2 = 4
Żeby to było takie proste Ważne, żeby mieć określone cele i do nich dążyć. |
_________________ Work like you don't need the money,
Love like you've never been hurt,
And dance like no one's watching. |
Ostatnio zmieniony przez Justine Pią Maj 09, 2008 11:21 pm, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
mroweczka
Gaduła

Pomogła: 2 razy Wiek: 39 Dołączyła: 18 Cze 2007 Posty: 192 Skąd: Loenen aan de Vecht
|
Wysłany: Sob Maj 10, 2008 8:48 am
|
|
|
ulcia_h napisał/a: | A co z pedalami?Bez nich to bedzie hulajnoga. |
mowa byla tylko o kole.....no ale bez pedalow tez ani rusz |
_________________ You can't stop me
You can't break me
You can't reach me
You can't see me
You can try all you can
But you'll never defeat me! |
|
|
|
|
baba jaga
Gaduła nad gadułami :-)

Pomogła: 16 razy Dołączyła: 03 Gru 2007 Posty: 466 Skąd: Z klanu Nosferatu
|
Wysłany: Sob Maj 10, 2008 11:01 am
|
|
|
Taaaa wymienmy pokolei wszystkie czesci rowera byc moze Baba Jaga otrzyma odpowiedz, gdzie chodzilo ogolnie jej w tej zartobliwej sentencji tylko o kola....
Z pospiechu i zlosliwosci zapomnialyscie sie panny wypowiedziec w temacie " Ile osob wykonuje swoja prace zgodnie ze swoja pasja" ,bo watek ten nie brzmi " Kto zna najwiecej czesci rowerowych"....?Czy byc moze sie myle...
PZDR |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR

Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
Wysłany: Sob Maj 10, 2008 11:41 am
|
|
|
Cytat: | bo watek ten nie brzmi " Kto zna najwiecej czesci rowerowych"....?Czy byc moze sie myle | nie... nie mylisz sie temat dotyczy zupelnie innej sprawy.....wiec prosze nie robcie tu offtopica.... |
|
|
|
|
ulcia_h
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Sob Maj 10, 2008 3:35 pm
|
|
|
Ja akurat nie widze tu zadnej zlosliwosci, ani tez nie pisalam tego w pospiechu.Wypowiedzialm sie wczesniej na temat wyboru kierunku studiow, na temat pracy sie nie wypowiem bo nie pracuje.A i panna dawno tez nie jestem. |
|
|
|
|
nelly
Super gaduła Pani Viking :)
|
Wysłany: Śro Maj 14, 2008 2:01 am
|
|
|
linkus napisał/a: | Z tego co zdazylem sie tu na forum zorientowac to nawiecej na forum udzielaja sie Panie ktore maja mezow Holendrow , czyli siedza w domu i sie nudza |
Bardzo mi milo. Super stereotyp A dlaczego taki osad? To, ze sie ma dostep do internetu 24h na dobe to oznacza, ze nie ma sie pracy, siedzi sie w domu i sie nudzi? Ja nie jestem codziennie na forum, odpowiadam tylko na niektore posty, nie czytam wszystkich bo naprawde czasu na to nie ma, a mimo to juz mam ponad 280 postow i status "super gaduly". Ale czy to oznacza, ze sie nudze, nie mam co robic i siedze w domu? Uogolnianie, uogolnianie - jaz zwykle...
Gdybysmy poszli dalej tym tropem: Siedziec w domu przy komputerze znaczy = sie nudzic? Jak ja bym chciala odrobine nudy zasmakowac!
No i dlaczego uwazasz, ze majac meza Holendra kobieta juz jest kura domowa? Bo to wynika z wypowiedzi... Co za bzdura...
Tak na marginesie istnieje cos takiego jak freelance, wiec mam ta wygode, ze moge czas sobie zaplanowac. Fizycznie pracowac nie moge i tak (choroba), ale czy to mnie zaraz robi kura domowa? Pozostaje mi komputer, tablet i wyobraznia, a nie tyranie w szparagach, no ale widac od razu "Holendra podlapalam, siedze w domu, sie nudze..."
[ Dodano: Sro Maj 14, 2008 2:06 am ]
ajax4ever napisał/a: | linkus napisał/a: |
Jednak jestem realista i wiem ze wiekszosc Polakow ma przekichane w Holandii ! |
Uhm, to jest raczej nie do podważenia... |
Tu tez sie zgodze. Nie tylko chodzi o prace, ale takze o warunki mieszkaniowe jakie zapewniaja pewne biura posrednictwa |
_________________ Nell |
Ostatnio zmieniony przez nelly Śro Maj 14, 2008 2:04 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|