| "ile osob wykonuje swoja prace zgodnie ze swoja pasja ? | 

| Autor | Wiadomość | 

| baba jaga   Gaduła nad gadułami :-)

Pomogła: 16 razy

| 

|  Wysłany: Czw Maj 08, 2008 7:52 pm |   
 |  
               | 
 |  
               | Ahahahaha Kochani .....Jak bedziecie przykładnie z pasja pracowac osiem godzin dziennie, moze wam się kiedys uda zostac kierownikiem i pracowac dwanascie.....ahahahahaa   
 Odpowiedzcie sobie na takie pytanie...."Co jest wazniejsze pasja i sukces czy pracowitość i pieniazki? Bo ja nadal nie wiem ....co ważniejsze jest w rowerze: przednie czy tylne koło?"

PZDR
 |  | 

|   |  | 

|   | 

| mroweczka   Gaduła

Pomogła: 2 razy

| 

|  Wysłany: Pią Maj 09, 2008 8:00 pm |   
 |  
               | 
 |  
               | Tylne bo na nie jest naped....jak masz troche sily to udzwigniesz rame i dajesz czadu....na przednim nieda rady   
 Pozdrawiam
 |  
				| _________________ You can't stop me
 You can't break me
 You can't reach me
 You can't see me
 You can try all you can
 But you'll never defeat me!
 |  | 

|   |  | 

|   | 

| ulcia_h   Nieśmiały użytkownik

| 

|  Wysłany: Pią Maj 09, 2008 9:30 pm |   
 |  
               | 
 |  
               | A co z pedalami?Bez nich to bedzie hulajnoga.   |  | 

|   |  | 

|   | 

| Justine   Super gaduła

Pomogła: 3 razy

| 

|  Wysłany: Pią Maj 09, 2008 10:20 pm |   
 |  
               | 
 |  
               |  	  | ajax4ever napisał/a: |  	  | Fajnie, że są jednak osoby, które wykonują swoją pracę z pasja, ale może pochwalicie się co takiego interesującego (dla Was a może i innych) robicie?  Bo wydaję mi się, że miedzy innymi o tym w temacie chodzi. 
 Czy mylę się Justine?

| 

Pewnie, pewnie
   Az sie milo czyte niektore posty! W koncu, nie wszyscy przyjechali tu na szparagi

| baba jaga napisał/a: |  	  | Co jest wazniejsze pasja i sukces czy pracowitość i pieniazki? | 

Mozna pracować z pasją i być pracowitym
  Jak się jest pracowitym to się odnosi sukces oczywiście sukces jest największy, gdy swoją pracę się lubi. A jak się odniesie sukces to i będą pieniążki   
 2+2 = 4

Żeby to było takie proste
  Ważne, żeby mieć określone cele i do nich dążyć. |  
				| _________________ Work like you don't need the money,
 Love like you've never been hurt,
 And dance like no one's watching.
 |  
				| Ostatnio zmieniony przez Justine Pią Maj 09, 2008 10:21 pm, w całości zmieniany 2 razy |  | 

|   |  | 

|   | 

| mroweczka   Gaduła

Pomogła: 2 razy

| 

|  Wysłany: Sob Maj 10, 2008 7:48 am |   
 |  
               | 
 |  
               |  	  | ulcia_h napisał/a: |  	  | A co z pedalami?Bez nich to bedzie hulajnoga.   | 

mowa byla tylko o kole.....no ale bez pedalow tez ani rusz
   |  
				| _________________ You can't stop me
 You can't break me
 You can't reach me
 You can't see me
 You can try all you can
 But you'll never defeat me!
 |  | 

|   |  | 

|   | 

| baba jaga   Gaduła nad gadułami :-)

Pomogła: 16 razy

| 

|  Wysłany: Sob Maj 10, 2008 10:01 am |   
 |  
               | 
 |  
               | Taaaa wymienmy pokolei wszystkie czesci rowera byc moze Baba Jaga otrzyma odpowiedz, gdzie chodzilo ogolnie jej w tej zartobliwej sentencji tylko o kola.... 
 Z pospiechu i zlosliwosci zapomnialyscie sie panny wypowiedziec w temacie " Ile osob wykonuje swoja prace zgodnie ze swoja pasja" ,bo watek ten nie brzmi " Kto zna najwiecej czesci rowerowych"....?Czy byc moze sie myle...

PZDR
 |  | 

|   |  | 

|   | 

| Gochna H   MODERATOR

Pomogła: 207 razy

| 

|  Wysłany: Sob Maj 10, 2008 10:41 am |   
 |  
               | 
 |  
               | nie... nie mylisz  sie  temat dotyczy zupelnie innej sprawy.....wiec  prosze nie robcie  tu offtopica.... 	  | Cytat: |  	  | bo watek ten nie brzmi " Kto zna najwiecej czesci rowerowych"....?Czy byc moze sie myle | 
 |  | 

|   |  | 

|   | 

| ulcia_h   Nieśmiały użytkownik

| 

|  Wysłany: Sob Maj 10, 2008 2:35 pm |   
 |  
               | 
 |  
               | Ja akurat nie widze tu zadnej zlosliwosci, ani tez nie pisalam tego w pospiechu.Wypowiedzialm sie wczesniej na temat wyboru kierunku studiow, na temat pracy sie nie wypowiem bo nie pracuje.A i panna dawno tez nie jestem. |  | 

|   |  | 

|   | 

| nelly   Super gaduła
 Pani Viking :)

| 

|  Wysłany: Śro Maj 14, 2008 1:01 am |   
 |  
               | 
 |  
               |  	  | linkus napisał/a: |  	  | Z tego co zdazylem sie tu na forum zorientowac to nawiecej na forum udzielaja sie Panie ktore maja mezow Holendrow , czyli siedza w domu i sie nudza | 

Bardzo mi milo. Super stereotyp
  A dlaczego taki osad? To, ze sie ma dostep do internetu 24h na dobe to oznacza, ze nie ma sie pracy, siedzi sie w domu i sie nudzi? Ja nie jestem codziennie na forum, odpowiadam tylko na niektore posty, nie czytam wszystkich bo naprawde czasu na to nie ma, a mimo to juz mam ponad 280 postow i status "super gaduly".  Ale czy to oznacza, ze sie nudze, nie mam co robic i siedze w domu? Uogolnianie, uogolnianie - jaz zwykle...   
 Gdybysmy poszli dalej tym tropem: Siedziec w domu przy komputerze znaczy = sie nudzic?
  Jak ja bym chciala odrobine nudy zasmakowac!   
 No i dlaczego uwazasz, ze majac meza Holendra kobieta juz jest kura domowa? Bo to wynika z wypowiedzi... Co za bzdura...

Tak na marginesie istnieje cos takiego jak freelance, wiec mam ta wygode, ze moge czas sobie zaplanowac.
  Fizycznie pracowac nie moge i tak (choroba), ale czy to mnie zaraz robi kura domowa?  Pozostaje mi komputer, tablet i wyobraznia, a nie tyranie w szparagach, no ale widac od razu "Holendra podlapalam, siedze w domu, sie nudze..."   
 [ Dodano: Sro Maj 14, 2008 2:06 am ]

| ajax4ever napisał/a: |  	  |  	  | linkus napisał/a: |  	  | Jednak jestem realista i wiem ze wiekszosc Polakow ma przekichane w Holandii !
   | 

Uhm, to jest raczej nie do podważenia...
   | 

Tu tez sie zgodze.
  Nie tylko chodzi o prace, ale takze o warunki mieszkaniowe jakie zapewniaja pewne biura posrednictwa   |  
				| _________________ Nell
 |  
				| Ostatnio zmieniony przez nelly Śro Maj 14, 2008 1:04 am, w całości zmieniany 1 raz |  | 

|   |  | 

|   | 

|  |